Homenatge a la professora Pili Surís

/Homenatge a la professora Pili Surís
Homenatge a la professora Pili Surís 2018-03-13T12:07:32+00:00
29 febrer 2012
El dia 29 de febrer de 2012, a la Sala d’Actes de l’Institut Montilivi de Girona, es féu un homenatge a l’estimada professora de Biologia del centre, Pili Surís Pavón. Dels diferents parlaments, adjunto còpia del text que llegí el webmaster d’aquest blog. Les seves paraules, les meves paraules, porten per títol “Recordant moments enyorats”.  (El text publicat en la revista “l’esquitx”, de data també 29 de febrer, no és ben bé el text llegit; era un esborrany previ). Apunto també l’adreça de la pàgina web que els alumnes han creat, liderats per l’ex-alumne del centre Bernat Vivolas i amb el nom de BioPili. L’espai web ofereix pluralitat d’apunts i recursos recollits pels seus ex-alumnes.

1. Text llegit: Recordant moments enyorats

2. Enllaç a web: BioPili, apunts de biologia

Pilar Surís

2 Comentarios

 1. Helena Pla Juher marzo 2, 2012 en 11:34 am - Responder

  Vaig ser alumna seva i no vaig poder assistir a l’homenatge tot i que m’hagués agradat molt. Probablement la Pili ha estat una de les ´grans culpables´, amb el bon sentit de la paraula, de què jo ara mateix estigui estudiant la carrera de medicina. Des del primer moment em va transmetre el seu entusiasme per la biologia i per l’ésser humà.
  He estat navegant per la pàgina web BioPili i penso que és una molt bona feina.
  Llorenç, he tingut la sort de poder llegir el teu text de la revista esquitx i reviure per uns moments les classes de filosofia.
  Felicitats a tots els que feu que el bonic record de mestres com la Pilar perduri.

 2. llor marzo 5, 2012 en 6:53 pm - Responder

  Hola Helena, gràcies per les teves paraules. Que aquest entusiasme que la Pili sabia despertar, perduri en tu ara d’estudiant i després de metgessa.
  Una abraçada,
  Llorenç Vallmajó

Deje su comentario